KOM JIJ OOK MEE INZINGEN?!?

BZB heeft afgelopen week in de studio gezeten voor nieuwe opnames van “Echte Vrienden”. Dit nummer, wat nog nooit een single is geweest en wat met ’n steady beeld van het BZB logo richting de 500.000 views gaat op YouTube, heeft speciaal voor Serious Request een opknapbeurt gekregen.

En niet zomaar een opknapbeurt! Niemand minder dan Huub van der Lubbe, Jack Poels en Frank Lammers, allemaal bevriende relaties van ons als band, hebben zeer enthousiast belangeloos hun medewerking hieraan verleend! Het resultaat is vanaf vrijdag verkrijgbaar via o.a. downloadmusic.nl,zazell.nl en radio538.nl.

Uiteraard gaat de volledige opbrengst hiervan naar de Serious Request actie van 3FM!

Maar dat is nog niet alles! Hier het even unieke als ludieke idee! Er komt ook een speciale Serious Request versie van “Echte Vrienden” met wellicht jou op de vocalen in de refreinen!

Hoe dat zo? Maandagmiddag zal de bandbus van BZB, omgebouwd tot mobiele studio, ergens nabij Het Glazen Huis te vinden zijn. Hier kunnen telkens 4 personen (lees: Echte Vrienden) tegelijk tegen betaling van 10 euro p.p. het refrein komen inzingen! Al deze inzingbeurten worden professioneel opgenomen in de mobiele studio in de bandbus van BZB en elk gezelschap van 4 personen ontvangt gratis een legendarische digitale foto van hun inzingsessie. Al deze losse vocale bijdragen van het refrein worden later in de vaste studio verwerkt tot een groot koor wat dan in de speciale Serious Request versie van “Echte Vrienden” wordt gemixt! Deze versie is dan tegen betaling te downloaden / kopen, uiteraard eveneens ten gunste van Serious Request. Kortom, voor 40 euro per vier Echte Vrienden word je vereeuwigd en sta je dus toch maar mooi op de CD met Huub, Jack, Frank en BZB!