Oldies Club Neerkant organiseert op zondag 31 januari aanstaande een grote internationale CD- en Platenbeurs. De beurs wordt gehouden in gemeenschapshuis “De Moost”, Moostenstraat 3 te Neerkant. De zaal gaat open om 11.00 uur en er zullen standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk aanwezig zijn. Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 35.000 (vinyl) singles, lp’s, CD’s en DVD’s. De zaal is geopend tot 17.00 uur en de entree en het parkeren is gratis!

Oldies Club Neerkant bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en organiseert al vanaf het prille begin de bekende platenbeurzen in Neerkant, die elke keer weer door vele muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland bezocht worden. Op deze beurs kan niet alleen gekocht worden; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden. De beurs wordt gehouden in het gemeenschapshuis “De Moost” in Neerkant, waar gebruikt wordt gemaakt van diverse zalen. Dit betekent niet alleen een groot aanbod van geluidsdragers, maar ook bredere looppaden, waardoor de bezoekers rustig hun favoriete platen kunnen uitzoeken met op de achtergrond bekende deuntjes van weleer aangevuld met historische en authentieke opnamen van radio-uitzendingen uit vervlogen tijden.

Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk genre is vertegenwoordigd. Collectors items of gewoon die mega hit. Ook bezitters van de razend populaire jukeboxen komen in Neerkant aan hun trekken, want of het nu oude meezingers of meedeiners zijn, vele favoriete deuntjes waar u wellicht lang voor hebt moeten zoeken, liggen op deze CD- en Platenbeurs op u te wachten. En bijna altijd gesorteerd op artiest, jaartal of muzieksoort.

Kijk voor meer informatie op internet bij www.OldiesClubNeerkant.nl of neem telefonisch contact op met Mart Thijssen, voorzitter van Oldies Club Neerkant, tel: 077-4653569.

Standhouders kunnen nog tot 20 januari a.s. tafels reserveren voor deze beurs. Meer informatie en een reserveringsformulier is te vinden op internet bij  www.OldiesClubNeerkant.nl of via tel: 077-4653569.