De Belgische band Customs wist met het debuutalbum Enter The Characters uit 2009 definitief door te breken in binnen- en buitenland. Zelf zeggen ze beïnvloed te zijn door Echo & The Bunnymen, The House Of Love en Interpol. Op vrijdag 8 oktober staat de band voor de tweede keer in Mezz. Tickets zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

In stijlvolle pakken met strak aangespannen dassen brengen deze heren een mix ten gehore van donkere, statige new wave met hoekige, catchy gitaarriffs. Hitgevoeliger dan Interpol, verfrissender dan Joy Division. Met Rex, Justine en de nieuwste single Shut Up Narcissus werden alle verwachtingen overtroffen.

In 2009 stond Customs nog als bescheiden nieuw bandje in het Mezz Café, waar zij hun eerste Nederlandse show speelden. Nauwelijks een jaar later behoren ze tot de top van de Belgische muziekscene. Ditmaal speelt de band in de zaal, waar hun veelbesproken liveshow ongetwijfeld beter tot zijn recht komt.

Customs komt op vrijdag 8 oktober naar Mezz. De entree is €12,00. Om 20:30 gaat de zaal open en de show begint om 21:00. De voorverkoop is nu begonnen. Informatie over de show en de ticketverkoop staat op www.mezz.nl.