5 Oktober was het zover! De eerste tour van Destine. En jawel in het Dynamo in Eindhoven. Er waren nog 2 voorprogramma’s voor het optreden van Destine.

[singlepic id=19112 w=320 h=240 float=left]Continual drift betekent letterlijk VOORTDURENDE DRIFT en dit bleek ook uit hun optreden: wat een Adrenaline! Deze Rockband is opgericht in 2002 en begon als een klein school project. Continual Drift begon met het maken van gloednieuwe nummers entrad steeds vaker op in de clubs en festivals van Noord-Italië. Momenteel is de band heeft net hun debuut album genaamd “Reality”, opgenomen.

Na continal drift was er nog een band uit het buitenland namelijk Flatcat, ze kwamen uit belgie. De groep had veel interactie met het publiek wat goed insloeg bij de bezoekers. De Band Flatcat komt uit het Brugge(België) en maakt jaren 90 punkrock. Goede songs, sterke live – reputatie en veel humor in de set is wat de band onderscheidt van de andere bands. De cijfers van hun album ‘The white album’ overtrofen alle verwachtingen. Zelfs helemaal in Brazilië verkocht het album zich. De release van het album werd groots gevierd door een optreden voor 1000 man.
Het was nog best rustig maar toen het optreden van Destine naderde werd het steeds drukker met meisjes van 15 tot 17 jaar. De wat ouderen kon je op 1 hand tellen.

Destine is het nederlandse antwoord op bands als Paramore, Fall Out Boy en All Time Low. De Band heeft echt een Amerikaanse sound en het Debuutalbum ‘Lightspeed’ werd wereldwijd uitgebracht in 2010 en was meteen een succes. Het album en de singles bereikten de hitlijsten, en de band speelde in het land de meest bekende festivals Lowlands en Pinkpop. Destine is dus echt een popgroep bandje voor jongen meiden.
De nummers In Youre Arms en Stay , Down, en Burn deden het goed bij het publiek, dat zijn toch de meest bekende nummers van het album Lightspeed!

Je merkte wel na de nummers dat er veel gegild en geklapt werd voor de mannen van destine! Na het optreden van Destine kwamen ze nog voor een handtekening en een foto bij de fans, het was dus een geslaagde avond voor de bezoekers.

[nggallery id=1607]