Destine is een Tilburgse band en is het Nederlandse antwoord op punkpop bands als Fall Out Boy, Paramore en Simple Plan. Vorig jaar tekende Destine bij major label Sony Music. De single ‘In Your Arms’ is het eerste resultaat van deze opnames. De single boekt al snel zijn eerste succes: het nummer is een maand lang te horen bij een reclame van tv-zender RTL4. Verder is de single vaak te horen op 3FM en Kink FM en kan de in San Francisco opgenomen videoclip een regelrechte Youtube-hit genoemd worden. Ook verschijnt In Your Arms in de single top 100. In september zal Destine weer naar Amerika vertrekken om te werken aan het debuutalbum dat begin 2010 op Sony Music uit zal komen. De nieuwe single ‘Stars’ is net uit en onlangs stond de jonge band nog op Lowlands.

MakeBelieve is een jonge, energieke pop/rock band. De Groningse band bulkt van de ambitie om hun muziek op de grote podia en festivals te mogen brengen. Wat goed is, komt snel, zegt men altijd. Met een gemiddelde van nog maar 20 jaar stond MakeBelieve al in voorprogramma’s van de populaire Amerikaanse bands 30 Seconds To Mars (Heineken Music Hall) & Paramore (Grote zaal Melkweg). Ook mochten zij het podium delen met bands als Intwine, Di-rect & Nailpin en stonden ze op Eurosonic / Noorderslag ’09. MakeBelieve was onder andere te gast bij 3FM’s Giel Beelen en tweemaal bij TMF Re-Action als Kweekvijver Talent. Ook werden ze geïnterviewd door de Cosmogirl, UP Magazine, Fret & LIVE XS.

Is er een minimum leeftijd voor serieuze rock? Only Seven Left bewijst het tegendeel. Deze jonge Hilversumse pianorockband staat weliswaar aan het begin van hun carrière – de toekomst ziet er veelbelovend uit. De muziek van Only Seven Left is beïnvloed door onder andere Jack’s Mannequin en Keane. De hoofdingrediënten zijn dan ook poëtische teksten en pakkende melodieën. En natuurlijk… piano!

Deze optredens zijn op vrijdag 9 april in 013 Tilburg (kleine zaal). Aanvang is om 19:00 uur, de deuren gaan om 18:30 open.

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze optredens.