Vanmiddag om 13:00u kreeg Dynamo een telefoontje van de Tourmanager van DevilDriver. De Eindhoven show kan niet door gaan, dit vanwege de rit van Eindhoven naar Zurich (Sonisphere) waar de band morgenvroeg om 07:30u aanwezig moet zijn. De Touragent van Devildriver heeft een domme vergissing gemaakt door de tijdsduur niet goed in te schatten tussen Eindhoven en Zurich.
Dynamo en jij als bezoeker zijn hier de dupe van en iedereen baalt hier gigantisch van. Tot grote spijt meldt Dynamo vanavond geen show te hebben, ook niet van 3 Inches Of Blood.

Vanavond is Dynamo open tot 22u, je kunt kaarten die je aan de balie van Dynamo gekocht hebt inwisselen en je krijgt je geld terug.

Mensen die kaarten via Paylogic hebben gekocht:
Tickets worden retour genomen als een concert geen doorgang vindt. Heb je een kaartje gekocht bij de boxoffice van Dynamo dan kun je dit terugvorderen bij de boxoffice van Dynamo. Heb je een ticket online besteld dan gaat dit rechtstreeks via Paylogic.

Heb je de tickets gekocht bij een Primera dan is de procedure als volgt: de tickets (origineel, kopie bewaren): tezamen met je NAW gegevens, bankrekeningnummer en telefoonnummer versturen naar:
Paylogic
Postbus 10460
1001 EL Amsterdam

Paylogic 0900-PAYLOGIC (0900-7295644, 40ct p/m).