Stop dit album in je cd-speler en laat de stem van Disturbed-zanger David Draiman uit je speakers knallen! “Ow-Wha-a-a-a-ag”!!

Om het tienjarig bestaan van Disturbed te vieren is hun eerste album “The Sickness”  (2000) opnieuw uitgebracht. Deze nieuwe versie bevat twee bonus-nummers, namelijk “A Welcome Burden” en “God Of The Mind.” De cd bevat een code waarmee je op www.disturbed1.com toegang hebt tot exclusieve foto’s en filmpjes van studio-opnamen, interviews, gebeurtenissen backstage, etentjes en andere bandactiviteiten.

Zelfs tien jaar na het uitkomen van de originele versie van dit album klinkt het nog steeds fris en krachtig en is het is nog steeds van deze tijd. Maar wanneer je al in het bezit bent van het origineel dan is deze nieuwe versie niet de moeite waard om te kopen, tenzij je een grote fan van Disturbed bent. Heb je het origineel nog niet dan zou je zeker een examplaar van “The Sickness” in huis moeten halen, want dit album hoort bij iedere rock-liefhebber in de cd-verzameling. Hoewel het wel lastig zal zijn om een afweging te maken tussen de originele versie en de nieuwe, duurdere, versie met wat extra’s.

Onlangs heeft Disturbed het opnemen van een splinternieuw album afgerond en de naam ervan bekend gemaakt: “Asylum”. Volgens Draiman is het nieuwe album rijper dan de vorige albums maar nog wel steeds herkenbaar als Disturbed. Ik ben benieuwd.