Een aanstekelijk album vol met indie rock uit London.

De band wordt in 2013 opgericht en heeft sindsdien acht EPs en singles uitgebracht, en één volwaardig album. Zangeres/gitariste Nicola Leel, drummer/zanger Jake Popyura en gitarist Dean Smithers vormen de huidige bezetting van de band. De band is opgericht door Leel en Popyura, Smithers is sinds 2015 bij de band.

Het album bevat tien aanstekelijke, dansbare nummers. In 2017 werd er getoerd om het debuut album onder de aandacht te brengen in Engeland, en er volgde zelfs een korte Noord Amerikaanse toer samen met Yankee Bluff uit Philadelphia. Daarnaast werd er hard gewerkt aan het nieuwe album.

Een nummer als Team Spirit heeft een vrolijke inslag, een goed in het gehoor liggend refrein en stevig gitaarwerk. De zang van Leel klinkt fris en helder in alle nummers. Openingsnummer My Friends heeft vocalen van zowel Leel als Popyura en wordt gedomineerd door de gitaarpartijen. De tien nummers klinken solide en aanstekelijk, het is het stukje nazomer dat we allemaal nog even willen hebben. Sterke composities die zowel instrumentaal als vocaal de luisteraar verwennen.

Naast de cd release is er ook een mooie ‘splattered-orange’ gekleurde vinylversie uit, of een wit/rood vinyl. En er zelfs een cassette verkrijgbaar van het album. De band gaat ook nog op een korte toer door Engeland waarna het Europese vasteland aangedaan wordt. Helaas staan er vooralsnog geen Nederlandse shows in het schema.