rockportaal-afbeelding

Deze actie is afgelopen

Drones is het zevende studio album van de Engelse rockband Muse. Eéntje om echt naar te luisteren. Dit delen we graag met jou en daarom maak jij kans op een Sennheiser koptelefoon en de nieuwste CD, inclusief DVD.

Het verhaal dat deze CD deelt, is dat van het hoofdpersonage dat gaat van eenzaamheid tot indoctrinatie als een menselijke drone om uiteindelijk een andere weg te kiezen. Waar ze eerdere albums zelf produceerde, koos de band dit keer voor een co-producent.

De Sennheiser heeft een diepe bas en zit bijzonder aangenaam. Ga je met deze koptelefoon op pad? Dan kun je telefoongesprekken beantwoorden. Deze koptelefoon is geschikt voor telefoons van alle merken.

Hier kun je het album van Muse en de koptelefoon van Sennheiser winnen. Het pakket is beschikbaar gesteld door vouchercloud. Echte muziekliefhebbers vinden op deze site actiecodes voor portals als Bol.com en andere grote spelers in de entertainment business.

Wil jij ook kans maken op dit pakket? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Met wie co-produceerde Muse het album Drones?

Stuur ons jouw naam, adres en het antwoord op de bovenstaande vraag voor 12 juli 2015. Je kunt ons bereiken via: prijsvraag@rockportaal.nl. De winnaar krijgt het pakket per post thuis gestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.