Veel breder dan het programma van FestyLand, op 15, 16 en 17 oktober in Volkel, zullen we het dit jaar niet voorgeschoteld gaan krijgen. De organisatie heeft zojuist aan LiveXS het affiche bekendgemaakt, en ga er maar eens goed voor zitten: onder meer Di-Rect, Rowwen Heze, Joost van Bellen, Go Back to the Zoo, Guus Meeuwis, Frans Duijts, DeWolff (foto), Boemklatsch, BZB, Chille met Nille, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Shavers, Gelazer, Darkraver, Erick E, en Memphis Maniacs reizen straks af.

,,FestyLand onderscheidt zich al vanaf de eerste editie in 2008 met een brede programmering,” zo laat de organisatie weten. 

In totaal zullen gedurende het weekeinde ruim 80 acts, verdeeld over vijf podia en zeven tenten, optreden.  De optredens vinden plaats in grote circustenten, voorzien van verwarming en goed bereikbaar door het gebruik van houten vloerdelen. FestyLand kent dit jaar voor het eerst ook een camping. Kaarten zijn vanaf zaterdag 21 augustus online te koop via www.festyland.nl. Het complete programma verwacht de organisatie binnen een aantal weken bekend te maken.

Meer informatie is te vinden via www.festyland.nl.