[singlepic id=7983 w=320 h=240 float=right]Ieder jaar word op 2e Kerstdag ‘Herrie uit Nazareth’ gehouden in de Pul in Uden. Dit kerstival word georganiseerd door BZB. Zij kiezen zelf bands uit die ze zelf goed vinden. Ook speelt er elk jaar een lokale band. Een goede gelegenheid om je eten weg te spoelen en lekker te genieten van bandjes en gezelligheid!

Aangekomen bij de Pul in Uden gaan net de deuren open en kunnen we gelijk naar binnen. Binnen horen we dat het eerste bandje om kwart voor 7 gaat beginnen, dus nog tijd zat om even warm te worden en muntjes te kopen. En zoals gezegd begint om kwart voor 7 De Slagers. Dit is de lokale band die deze avond zal spelen. De Slagers spelen punkrock op hun eigen manier. Terwijl De Slagers spelen word het steeds drukker in de Pul. Alleen jammer voor de Slagers dat het publiek achteraan blijft staan. De Slagers waren een goed begin van Herrie uit Nazareth 2010.

Tijdens Herrie uit Nazareth 2010 kon je ook weer inzingen van het liedje Echte Vrienden van BZB voor Serious Request. Hierbij moest je 10 euro per persoon betalen. Het bedrag dat er uiteindelijk uit komt verdubbeld BZB zelf nog eens.

Na de korte pauze begint de 2e band van de avond. Dat zijn De Bazzookas. Het is al wat drukker geworden in de Pul en het publiek komt steeds meer naar voren. Deze band heeft dat ook zeker verdiend. Met hun skamuziek trekken ze veel mensen aan.  Ook betrekken ze het publiek er goed bij en staat de zanger zelf vaak in het publiek.

Na de Bazzookas komt de headliner en de gastheren van de avond. BZB komt als 3e band zodat ze zelf naderhand ook nog van muziek kunnen genieten. De meeste mensen die die avond in de Pul aanwezig zijn, zijn gekomen voor de BZB. En BZB doet wat er van hun verwacht word. Ze spelen het dak eraf en zorgen ervoor dat het publiek geniet van hun 2e Kerstdag.

[singlepic id=7991 w=320 h=240 float=left]Dan komt als laatste Rattlesnake Shake. Deze coverband uit Oss word gezien als een van de beste coverbands van Nederland. Zo spelen ze vele rocknummers op hun eigen manier en met een speciale draai eraan. Als laatste speelden ze hun hit Babica, die ongeveer iedereen mee kon zingen.

Een geslaagde avond met goede bandjes en gezellige mensen! Tot volgend jaar maar weer.

[nggallery id=652]

[nggallery id=651]

[nggallery id=650]

[nggallery id=649]

[nggallery id=648]