Onder de naam Staalzucht presenteert Mezz de beste metal in de breedste zijn van het woord. Ook in het najaar staan er drie noemenswaardige edities op het programma. Op 9 september staat In-Quest op de planken, op 10 oktober de Noorse hardrockers van Jorn en op 12 november komt de alcoholic metal van Tankard uit Duitsland. Tickets zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.
 
In-Quest behoort tot de bruutste bands van België. Een sonische overdondering van woeste cybergolven. Het voorprogramma wordt verzorgd door de lokale helden van Skyzm en Vermin. Op donderdag 9 september staan de drie bands in Mezz
 
Jorn Lande is een Noorse metal grootheid en zanger van powermetalband Masterplan. Hij wordt gezien als een van de meest populaire zangers in het hardrock en heavy metal genre. Op 10 oktober treedt hij op in Breda.
 
Tankard maakt speed/trashmetal binnen het zelf uitgevonden genre alcoholic metal. Deze ‘Kings Of Beer’ maken snelle, energieke trashmetal songs die maar over één ding gaan: bier. In Mezz zijn ze op 12 november te bewonderen.
 
De voorverkoop van alle bovenstaande shows is nu begonnen. Tickets voor In-Quest kosten €8,00. Voor Jorn is de toegang €19,00 en voor Tankard €16,00. Informatie over de show en de ticketverkoop staat op www.mezz.nl.