Nadat Heinrich XIII and the Devilgrass Pickers op 7 januari de aftrap heeft gegeven, is het de beurt aan Joe Buck Yourself om deel 2 van Hillbilly Hellride tot een succes te maken. En met zijn “Hellbilly Dickxie CockRock & Raw Primitive Broken Cuntry Tunes” zal dat zeker gaan lukken! Joe Buck verworf bekendheid als gitarist en oprichter van The Legendary Shack Shakers en gaat nu als Joe Buck Yourself solo op tour door de Lage Landen. Met slechts een microfoon voor zijn neus, gitaar in zijn hand en een kickdrum voor zijn voeten, is deze one man band klaar om van Hillbilly een Hellride te maken… En wel op 11 februari, natuurlijk in Dynamo.

Hillbilly Hellride is een ruig concept dat door Dynamo en het Belgische bookingskantoor Surfing Airlines georganiseerd wordt. Van vuige metal tot complexe bluegrass tot grove hillbilly tot heftige americana, het passeert allemaal de revue in deze unieke reeks concerten. Met elke maand een band die de grenzen van de roots-muziek op zoekt en daarbinnen haar eigen cross-overs maakt. En wanneer DJ Snelvis aka Bartman (Peter Pan Speedrock) de avond host, weet je helemaal zeker dat het een feestje wordt!

Bovenstaand optreden is op donderdag 11 februari in Dynamo Eindhoven (kelder), en begint om 22:00 uur. De deuren gaan om 21:30 uur open. Rockportaal.nl zal van deze avond verslag doen.

bron: www.dynamo-eindhoven.nl