Vrijdagavond 29 oktober speelden er 3 bandjes in de Pul in Uden.

De uit Engeland afkomstige MiMi Soya, Kensington en MakeBelieve.

MakeBelieve heb ik alleen niet kunnen zien omdat ik mijn laatste bus moest halen.MiMi Soya bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer.  Ze hebben al een aantal keren eerder in Nederland gespeeld. Je kunt goed horen dat ze veel inspiratie halen uit de band Paramore. Ze spelen alleen wat minder pakkende rifjes en niet echt zuiver. Podiumpresentatie zou ook een stuk beter kunnen, maar daar kan aan gewerkt worden! Dan zou deze band (nog) een stuk groter kunnen worden.

De Utrechtse/3FM Serious Talent band Kensington heb ik al meerdere malen gezien, zij maken er in tegenstelling tot de eerste band wel degelijk een show van.  Sinds afgelopen juli hebben ze ook een CD uit, genaamd “Borders”. De band bestaat uit 2 zangers/gitaristen, bassist en  drummer. En op een gegeven moment werd de gitaar ook nog eens verruild voor een piano.

Deze band wordt groter en groter en daar mogen we niet over klagen. Ze spelen door heel Nederland en starten vanaf februari zelfs een eigen tour. Ze spelen onder andere in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Rotterdam dus mis ze nis ze niet! Als je de kans hebt en liefhebber bent van britpop, pakkende melodietjes en sterkte teksten , moet je ze echt even checken!

[nggallery id=554]

[nggallery id=553]