Er staat een lange rij voor de Effenaar… Het is duidelijk dat deze show niet voor niets van de kleine naar de grote zaal is verplaatst. Dat krijg je als je single redelijk wat airplay krijgt op 3FM.

De Oosterijkse band stelt niet teleur en brengen een energiek optreden. Het is altijd de vraag of een band goed neer weet te zetten wat ze op de cd laten horen. Kontrust krijg dit absoluut voor elkaar! De vocalen van Agata zijn net zo sterk op het podium als in de studio en ook de karakteristieke percussie is foutloos. Stefan’s unieke vocalen die zo sterk de crossover style van de band onderstrepen zorgen voor een extra energieke feel.

Agata en Stefan zijn een prima combinatie op het podium en weten het publiek perfect te motiveren uit hun dak te gaan. Daarnaast weten ze hun act nog wat op te leuken door bijvoorbeeld Stefan het podium op te laten komen in een rolstoel, compleet met ziekenhuis-pyjama en biedt hij Agata wat later enorme rozen aan.

Een extra verrassing komt in de vorm van twee dames die als speciale gasten het podium op worden gevraagd. Het publiek is dan getuige van een heus huwelijksaanzoek dat door een ieder enthousiast wordt aanschouwd. Rockportaal wenst de dames een mooi en gelukkig leven samen!

Hitje Bomba wordt natuurlijk bewaard als laatste nummer en zoals verwacht gaat het publiek daarbij helemaal uit zijn dak.