[singlepic id=7403 w=320 h=240 float=left]Van de W2 zaal mochten we bij Rockportaal.nl een aantal plekken weggeven voor een meet and greet met de dame en heren van de Oostenrijkse formatie Kontrust, voorafgaand aan het optreden wat op dinsdag 30 november in betreffende zaal gegeven zou worden.

Terwijl het voorprogramma Sparrow Falls een begin maakte aan hun 45-minuten durende set, werden onze prijswinnars en ik hartelijk begroet door de band. Een hoekje van het cafĂ© naast de concertzaal was voor ons gereserveerd, en gedurende een kwartiertje was het mogelijk om met alle leden van de band een praatje te maken of ze met je brandende vragen te bestoken. Opvallend was een totaal gebrek aan ‘over het paard getild’ factor van de band, het leek er eigenlijk meer op alsof je met vrienden met een biertje in de hand aan de bar in de kroeg hangt. In deze omstandigheden vliegt de tijd natuurlijk, en voordat we er erg in hadden, zat onze tijd er al weer op…

Natuurlijk werden handtekeningen uitgedeeld, en voor onze site heb ik deze meet and greet met enkele foto’s hieronder vastgelegd.

[nggallery id=603]