SUPERSONIC BLUES MACHINE, MIKE ZITO, KENNY WAYNE SHEPHERD EN MEER OP EERSTE EDITIE VAN LIGHTTOWN BLUES FESTIVAL, VRIJDAG 3 NOVEMBER IN KLOKGEBOUW EINDHOVEN

Eindhoven is een nieuw festival rijker. En wat voor één! Met niemand minder dan Supersonic Blues Machine (featuring Eric Gales & special guest), Mike Zito, Kenny Wayne Shepherd, Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks staat Klokgebouw Eindhoven op vrijdag 3 november 2017 helemaal in het teken van de gitaarblues. Maar liefst acht bands zullen er optreden tijdens Lighttown Blues, verdeeld over twee podia. En om de shows in de grote zaal helemaal in stijl te kunnen beleven, zijn er voor Lighttown Blues Festival ook twee soorten VIP-kaarten te koop. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om met je vrienden of collega’s een eigen tafel te boeken in de speciale BB King Lounge. Details over de VIP-arrangementen kun je hieronder lezen en natuurlijk op de gloednieuwe website www.lighttownblues.nl. De kaartverkoop van zowel de reguliere als de twee soorten VIP-tickets begint vandaag, woensdag 7 juni, om 12.00 uur.

De Amerikaanse band Supersonic Blues Machine is op vrijdag 3 november de afsluiter van het nieuwe bluesfestival. In 2015 ontstond bij Texas bluesrocker Lance Lopez, producer/bassist Fabrizio Grossi en drummer Kenny Aronoff het idee om de krachten te bundelen. Zo werd binnen no time Supersonic Blues Machine geboren. Begin 2016 kwam hun uitstekende album ‘West of Flushing, South of Frisco’ uit. Met de Supersonic Blues Machine feat. Eric Gales haalt Lighttown Blues een dynamische combinatie van rock, funk en blues naar Eindhoven en wordt het publiek zonder twijfel een opwindende set vol dampend vette bluesrock voorgeschoteld! De naam van de special guest blijft nog even geheim, maar dat het gaat knallen staat vast.

Mike Zito, de rijzende ster in de blues & roots wereld, is ook bevestigd voor Lighttown Blues. Zito’s live optredens staan bekend om zijn sterke vocalen en veel vlammend gitaarwerk, de energie en het spelplezier spat van het podium. En of het nu rock, blues of funk is; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een wervelend optreden in Eindhoven. En ook de Amerikaanse gitarist, zanger en songwriter Kenny Wayne Shepherd maakt zijn opwachting op Lighttown Blues. De muzikant staat al ruim twee decennia met zijn band aan de top van de internationale blues- en bluesrock scene. Kenny Wayne Shepherd en zijn band staan garant voor blazend gitaarwerk en rockende grooves. Een must-see voor iedere bluesrock liefhebber.

Behalve Supersonic Blues Machine, Mike Zito en Kenny Wayne Shepherd zijn ook de volgende acts bevestigd voor Lighttown Blues: Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks. In totaal zullen er acht bands optreden tijdens het nieuwe bluesfestival.

VIP-Tickets
Voor diegenen die een extra dimensie willen geven aan het bezoek van Lighttown Blues Festival, zijn er twee soorten VIP-tickets te koop. Met een regulier VIP-ticket heb je toegang tot ons exclusieve VIP-deck, met natuurlijk perfect zicht op het hoofdpodium, krijg je 10 consumptiemunten en een welkomstdrankje. Ook maak je gebruik van je eigen snelle ingang naar het festival, krijg je een kluisje (m.u.v de borg) om je spullen in op te bergen en wordt er gezorgd voor een bar op het VIP-deck, dus iedereen kan daar snel zijn bier halen! Op het VIP-deck is een muntenbalie aanwezig, maar er kan daar ook met cash of pin betaald worden. En last but not least: ook voor hapjes wordt gezorgd! Wil je nog een stapje verder? Dat kan in de BB King Lounge! In deze speciale lounge, die zich ook op het VIP-deck bevindt en vanwaar dus ook goed zicht is op het hoofdpodium, staan 4-persoons privé tafels. Aan elke tafel kan onbeperkt drank (bier, wijn en frisdrank) genuttigd worden en let op: je drank wordt bezorgd door een persoonlijke ober! In de BB King Lounge bevindt zich verder een garderobe en iedereen alhier krijgt een persoonlijk toegangspasje en een lanyard. Het festival komen ook zij binnen via een eigen snelle ingang, en iedereen krijgt een welkomstdrankje. En natuurlijk zijn er ook in de BB King Lounge volop hapjes aanwezig. Daarnaast is er een exclusief drankaanbod (tegen betaling) en uiteraard kan er tegen een meerprijs ook voor meer dan vier personen een VIP-tafel geboekt worden.

Tot slot is het voor bedrijven en relaties mogelijk om op maat gemaakte VIP-pakketten te reserveren. Denk hierbij aan sponsormogelijkheden via hekwerkbanners, advertenties en merchandise. Voor het boeken van een tafel in de BB King Lounge danwel het aanvragen van een op maat gemaakt VIP-pakket moet er een mail gestuurd worden aan vip@loudnoise.nl. Reguliere VIP-tickets zijn gewoon te koop via www.ticketmaster.nl.

Voor alle informatie over Lighttown Blues Festival: www.lighttownblues.nl.

Lighttown Blues Festival
Vrijdag 3 november 2017

Klokgebouw Eindhoven
Met o.a. Supersonic Blues Machine ft Eric Gales & Special guest, Mike Zito, Kenny Wayne Shepherd, Layla Zoë, Aaron Keylock, Revel in Dimes en Hoodoo Monks
Deuren open: 17.00 uur
Aanvang: 18.00 uur
Ticketprijs: € 39 (excl. servicekosten), via www.ticketmaster.nl
VIP-Ticket: € 99 (excl. servicekosten), via www.ticketmaster.nl

VIP-Tafel (4-persoons) in de BB King Lounge: € 950 (incl. servicekosten), via vip@loudnoise.nl. Meerprijs voor meer dan een vierpersoons tafel in de BB King Lounge: € 175 per persoon.

De kaartverkoop voor Lighttown Blues Festival begint woensdag 7 juni om 12.00 uur via www.ticketmaster.nl