Het Kabinet Rutte heeft definitief besloten de BTW op cultuurkaarten te verhogen van 6% naar 19%. Daarom gaat Lowlands in 2010 in de verkoop. Op deze manier kun je nog van het lage BTW-tarief profiteren totdat de verhoging daadwerkelijk is doorgevoerd. Scheelt je toch snel zo’n €20,-!

De voorverkoop van Lowlands start vrijdag 26 november om 11:00u sharp via lowlands.nl en livenation.nl

TICKETINFO

TICKET: €165,- (inclusief €10,- servicekosten)*
Drie dagen festival, inclusief kamperen met tent, parkeren, pendelbus, servicekosten.

LOWLANDS CJP TICKET: €155,- (inclusief €10,- servicekosten)*
CJP-leden krijgen €10,- korting op hun Lowlandsticket. 10.000 tickets beschikbaar.

UPGRADE WALIBI WORLD: €22,-*
3 dagen toegang tot Walibi World tijdens het festivalweekeind OF 1 dag toegang tot Walibi World op een datum naar keuze in 2011 met uitzondering van donderdag 18 augustus en maandag 22 augustus. Alleen geldig i.c.m. een geldig Lowlands of Lowlands CJP ticket.

CAMPER CAMPING TICKET: €49,50 (inclusief €4,50 servicekosten)*
Bezoekers met een camper, caravan of vouwwagen dienen aanvullend een Camper Camping ticket te kopen. Geldig voor 1 standplaats van 30m2 voor een camper/caravan/vouwwagen + 1 (voor)tent. Maximale lengte camper/caravan: 8,5m en enkel geldig i.c.m een geldig Lowlandsticket. Alleen caravans, campers of vouwwagen zijn toegestaan als ze voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen. Tap- en geluidsinstallaties zijn niet toegestaan. Ingebouwde gasinstallaties zijn toegestaan wanneer de bezoeker een recent (max 1 jaar oud) keuringsrapport van de BOVAG ter plekke kant tonen. De organisatie houdt zich het recht voor een voertuig te weigeren. Voor voertuigen langer dan 8,5m geldt een aanvullend reglement. Mail hiervoor naar info@lowlands.nl

MUNTPRIJS: €2,50 per munt (gelijk aan 2010)

* Prijzen gelden op basis van een BTW-percentage van 6%. Wanneer de BTW-verhoging is ingevoerd, gaat de prijs evenredig omhoog.
——-