Het Groningse MakeBelieve is nog jong maar kende de laatste 2,5 jaar veelbelovende successen. De band speelde als support voor 30 Seconds To Mars in de HMH en Paramore in de Melkweg maar ook 2 jaar achtereen op Eurosonic.

Die succesvolle lijn blijft in 2010 ongehinderd klimmen dankzij een uitverkochte Nederlandse tour met Destine en Only Seven Left, de benoeming tot ‘3FM Serious Talent’, de airplay van debuutsingle From the Start, de supportact voor Good Charlotte in 013 en een plek op de mooiste zomerfestivals, nl. Sziget in Boedapest en Lowlands.

Ook het Utrechtse Kensington is met een succesvolle opmars bezig. Na twee toffe platen vol dansbare, puntige indie-pop-rock, heel veel shows en net zoveel airplay op 3FM, Kink FM en TMF, roemt zowel het publiek als de pers de band als ‘een van de hotste nieuwe Nederlandse bands’ (-Avantgarde Men), met ‘integere en knappe muziek’ (-OOR).

Half juli verschijnt, na maanden opnemen in Leeds (UK), mixen in Amsterdam, masteren in London, ondertussen touren in Frankrijk en spelen door heel Nederland, het langverwachte debuut Borders. Borders is op de 3voor12 Luisterpaal alvast te beluisteren!

En om de avond compleet te maken starten we met een Engelse opener die de avond met verve zal starten! MiMi Soya is een vierkoppige pop-rock band uit Brighton en als we ze moeten geloven nemen zij binnenkort de wereld over! Check zeker hun MySpace!

Datum: vrijdag 29-10-2010. Lokatie: De Pul Uden. Aanvang: 20:15 uur. Deuren open: 19:30 uur.