Manu Armata uit Harlingen brengt ons hun eerste officiële release in de vorm van een EP.

Na een promo in 2007 en wat losse track releases in 2008 en 2009 was het daar tijd voor vond men in Friesland. Het is daar zeker tijd voor: wat een power en wat een brok agressie, hardcore zoals het moet! Agnostic Front is de eerste band die in mijn gedachte komt bij het luisteren van deze EP, dat zo`n 15 minuten duurt.

Maar dat zullen de mannen van Manu Armata mij niet kwalijk nemen, zeker niet als ik daarbij vermeld dat de zang/schreeuw van een hoger niveau is (zonder die irritante uithalen van meneer Miret). Nummer 2 tot 7  (nummer 1 is een intro) knallen van begin tot eind met als enigste rustpuntje het outro van “Infermity Of Purpose”, een track die mij sowieso het beste ligt.

De EP wordt binnenkort ook nog op vinyl geperst voor de liefhebbers, die er zeker zullen zijn. Nu nog wachten op de eerste full cd release, want als het laatste nummer “Resurection” klaar is, is de luisteraar dat nog lang niet en uit pure woede rest ons niets anders dan het schijfje nog een keer aan te zetten.