De eigenzinnige New Yorkse rockband Coheed & Cambria komt op zondag 27 juni voor één concert naar Nederland in de Amsterdamse Melkweg. Fans maken kans op het bijwonen van een exclusieve akoestische open air sessie in de namiddag. Eerder dit jaar bracht Coheed & Cambria hun nieuwste album ‘Year Of The Black Rainbow’ uit. Onder de liefhebbers van Coheed & Cambria die uiterlijk donderdag 24 juni online via Ticket Service Nederland een kaartje hebben gekocht worden enkele exclusieve toegangsplekken voor de namiddagsessie verloot. Zorg dus dat je op tijd een kaartje hebt!

Heb je al een hard copy kaartje gekocht via een van de voorverkooppunten? Mail dan uiterlijk 24 juni je code die tussen de *sterretjes* op het kaartje staat naar publiciteit@melkweg.nl om mee te doen aan de loting. De winnaars krijgen per e-mail bericht.

COHEED & CAMBRIA + support Horse The Band
zondag 27 juni
20.30 uur / € 14,00 + lidm. (excl. servicekosten)
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a Amsterdam
Meer informatie over dit concert is te vinden op http://www.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?artikelid=172417 en kaarten zijn direct verkrijgbaar via deze link: http://www.ticketmaster.nl/html/connect.htmI?EVNT=COH2706&brand=nl_melkweg2009nw
http://www.coheedandcambria.com