Stream of Passion
Het Nederlandse Stream of Passion is een gothicmetal band rond de Mexicaanse zangeres Marcela Bovio en opgericht door niemand minder dan Arjen Lucassen! De band bracht halverwege 2009 het album The Flame Within’ uit, waarop ze laten horen ook zonder Lucassen een zeer sterk album te kunnen maken. Verwacht een spetterende liveshow!

Dejafuse
Dejafuse, de nieuwe rockband met de charismatische Nienke de Jong (ex-Autumn) in de gelederen, bracht halverwege 2009 hun knallende debuutalbum uit via Reference Records/ Rough Trade. De plaat werd unaniem lovend ontvangen en de band is ‘ready to rock your socks off!’

Dylath-Leen
Het uit Frankrijk afkomstige Dylath-Leen is de hardste band vand eze line-up. Binnenkort verschijnt hun 3e album en later dit jaar gaan ze op tour met Arch Enemy en Testament.

Manic Movement
Metalband Manic Movement maakte in thuisland Belgie al behoorlijk naam in de scene. Zo speelden ze al op een eerdere editie van MFVF en op Graspop.

Sceptical Minds
Sceptical Minds, eveneens afkomstig uit België, maakt metal met vleugjes elektro. De band won de ‘Highway to Stage Contest’ en verzekerde zich daarmee van een plek op MFVF 2010.

Deze bands treden op zondag 11 april op in de W2 (Den Bosch). Aanvang is om 14:30 uur, de deuren gaan om 14:00 uur open.

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze optredens.