Dit is typisch zo’n band die laat zien hoe groot Eindhoven kan zijn in stonerrock. Blijkbaar heb je geen woestijn nodig om dit soort muziek te maken.

Natuurlijk begon het allemaal bij Kyuss (en wellicht zelfs Black Sabbath) en wat daarop volgde was misschien niet helemaal origineel maar wist wel altijd dat te brengen dat rock zo mooi maakt… De zoektocht naar de perfecte riff! Ook deze band volgt die zoektocht en poept de ene na de andere vette, groovend stonerriff uit. En dat zonder het tempo uit de nummers te halen.

Als je gespeeld hebt met bands als Atomic Bitchwax en Grand Magus kan het natuurlijk niet missen dat je je mannetje staat in dit genre. De vocalen zijn professioneel maar niet bijzonder, de riffs effectief en de drums strak.  Door soms gebruik te maken van een sample of ineens een Scorpions-uitstapje te maken zoals bij de tempo-wisseling op de track A Fistful of Nothing weten deze mannen toch hun eigen draai te geven aan wat voor sommigen misschien al een platgetreden genre zal zijn.

Als stoner je ding is, mag je deze cd niet missen.