Dynamo heeft dit jaar de eer om de “Campaign For Musical Destruction Tour 2010” te hosten in de concertzaal en daar is Dynamo super trots op. De bands die spelen kunnen gerust gezien worden als grondleggers van de Death en Grindscene wereldwijd. Niet de minste metalbands dus, die deze avond onstage gas komen geven.

De legendarische Engelse koningen spelen al 27 jaar ultra-violence Grindcore en staan op eenzame hoogte in de Grindscene. Napalm Death’s debuut “Scum” is de blueprint voor zeer veel grind en metalbands en is een nooit overtroffen debuut. Na 27 jaar van touren en platen opnemen werd het tijd dat de band in een betrekkelijk kleine zaal als die van Dynamo de schroeven uit het podium komen spelen.

Heb je het over Deathmetal, dan heb je het al vlug over het debuut “Dawn Of Possesion” van Immolation. De band staat bekend als een avontuurlijk, creatieve en donkere Deathmetalband en is een live band bij uitstek. Check even de nieuwe plaat van deze Amerikanen genaamd “Majesty and Decay” en je snapt dat dit een unieke band is in het genre.

Man Man, wat is de plaat “Dahmer” van Macabre veel gedraaid in Dynamo, een echte classic! Macabre is bijna niet te omschrijven, het recept zou moeten zijn: Gooi een behoorlijke bult versgesneden Math Rock, Punk, Thrash, Death Metal, Jazz Fusion en Blackmetal in een blender, daarbij een dikke snuf teksten over moordenaars en een paar druppels uit de mini-moppentrommel. Roer dit tot dat het dik en klonterig word en serveer met een goed glas bier.

Een betrekkelijk jonkie in deze package is Waking The Cadaver. De band legt een mooi verband tussen Grind, Death en Hardcore wat zich weer vertaald in goed verkopend plaatwerk zoals hun laatste “Beyond Cops, Beyond God”.

Datum: zaterdag 27 november 2010
Lokatie: Dynamo Eindhoven (concertzaal)
Aanvang: 20:20 uur
Deuren open: 20:00 uur