Nikki
Op 1 maart 2008 zagen bijna 3 miljoen televisiekijkers Nikki overtuigend de finale van Idols winnen. Haar muzikale carrière raakt in een stroomversnelling en Nikki treedt overal in Nederland op. Haar eerste single komt op 1 binnen in de Nederlandse top 40. Ze brengt haar debuutalbum uit, heeft 2 enorme hits, tourt een jaar door Nederland met haar eigen band, rockt hiermee ook van het podium op Koninginnedag 2009 op Museumplein en wint in april 2009 een 3FM Award voor Beste Nieuwkomer!!
Pure passie

Nikki en muziek: die twee zijn al dik twintig jaar met elkaar verbonden. Op 21 december 1983 wordt ze in Sint Oedenrode geboren en volgens haar Australische moeder en Canadese vader zingt hun dochter de mooiste melodieën nog voordat zij kan praten. Haar muzikaliteit ontwikkelt zij verder in Perth (Australië) waar haar ouders zich op haar vierde jaar vestigen. Op 11-jarige leeftijd is Nikki lid van de Minipops. Nikki heeft haar stek gevonden en voelt zich volledig op haar plek binnen de groep.

Frank Foks
Als support reist de jonge singer-songwriter Frank Foks met Nikki mee het land door.
Frank maakt echte gitaarpop, daarnaast experimenteert hij door verschillende muziekstijlen te combineren.
De Rotterdammer wordt door velen getipt als een grote belofte voor de toekomst.

Dit optreden is op zaterdag 10 april 2010 in de Bosuil te Weert. Aanvang is om 21:00 uur, de deuren gaan om 20:00 uur open.

Rockportaal.nl zal verslag doen van dit optreden.