Vanavond is het hardcore / punk avond in The Rambler, en Operation Paperclip mag de spits afbijten voor de uit Zweden afkomstige bands High Hopes en Out of Hope.

[singlepic id=11454 w=320 h=240 float=left]Ondanks het feit dat ze de avond mogen openen, staat de band met een attitude voor het publiek alsof ze de headliner zijn:  vrij kort na aanvang wordt al duidelijk dat bepaalde “regeltjes” (de band staat op het podium, het publiek luistert) niet gelden: op de drummer na zijn de bandleden meer tussen het publiek dan op het podium te vinden, en ook de microfoon gaat regelmatig van hand tot hand voor een stukje “audience participation time”.

Gevolg hiervan is dat men muzikaal gezien zo af en toe wel eens een steekje laat vallen, maar ach: het feestje wat de heren bouwen met het aanwezige publiek, waaronder duidelijk veel bekenden, maakte alles goed. Het is dan ook duidelijk geen avondje voor liefhebbers van singer songwriter die een stukje fragiel engelengezang willen horen, maar meer voor de liefhebbers van “gas erop”. En die worden op hun wenken bediend…

[nggallery id=940]