Dit jaar wordt Peelpop voor de tweede keer georganiseerd. Bij binnenkomst blijkt al dat er dit jaar meer kaarten zijn verkocht dan vorig jaar en om 20.30 zit de stemming er al goed in.

De manege is mooi versierd met vlaggen en er is een grote bar gebouwd. De band Objection Overruled heeft zojuist het publiek opgewarmd voor de volgende band, namelijk Unzipped. Zij spelen vanavond alleen maar nummers van Red Hot Chilli Peppers. Het publiek wat vooraan staat laat hun eerste dansmoves zien.

Wanneer Unzipped zijn spullen heeft opgeruimd neemt de volgende band zijn plaats in op het podium. Zeg maar gerust BAND. De band die Frank Anthony zal begeleiden tijdens zijn optreden als Elvis bestaat uit ongeveer 25 personen. Het duurt dan ook wel even voordat alles klaar is. Na een tijdje komt de “King” op het podium gelopen. Het publiek gaat los op de bekende Rock ’n Roll hits van Elvis. Helaas is Elvis zelf wat minder enthausiast maar dat mag de pret niet drukken.

De band Once sluit de avond af. Once is een tribute to Pearl Jam. In het begin lijken de mannen van deze band even moeten in te komen, maar daarna gaan zij en het publiek helemaal los. Een geslaagde afsluiter dus.

[nggallery id=274]

[nggallery id=275]

[nggallery id=276]

[nggallery id=277]