Op zaterdag 13 maart wordt de tweede editie van Rauw New Stijl bepaald door het geluid van de Franse slag, met een typisch Hollandsche veeg uit de pan er boven op. Joakim, Krikor, Wannabe A Star en Joost van Bellen zorgen deze editie van Rauw in maart tezamen voor een line-up met lef. Resident-dj, host en muziekmagiër Van Bellen is van de partij om de boel in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat alle registers open gaan; oren, ogen en hopelijk de monden, want er is geboekt zoals men eerder niet durfde op Rauw.

Allereerst de grote naam uit Frankrijk: Joakim is hét multi-talent pur-sang, hij is niet voor één gat te vangen. Als er iemand is die zich niets aantrekt van afgebakende stijlen en geëffende paden is het deze Parijzenaar van het legendarische Kitsuné label. Ongrijpbaar omdat zijn producties zo enorm afwisselend zijn; zelfs in één enkel nummer weet hij nog alle hoeken van het spectrum te verkennen.

Krikor komt eveneens uit Frankrijk en zal een live-performance geven. Z’n bijnaam luidt ‘Funky-ass Frenchman’ en zodra je zijn muziek hoort, weet je waarom: elektronica die het achterste van je onderkant in beweging brengt. Hij brengt zijn muziek tot leven middels alle denkbare apparatuur waardoor hij ‘on the spot’ compleet nieuwe tracks creëert.

DJ Wannabe A Star kennen we vooral van haar hoog gehakte sexy dj-sets; zwaar vernieuwend en wild haar grenzen verkennend. Dit keer heeft ze wat meer in haar mars: het is tijdens dit Rauw weekend in Amsterdam en Utrecht de release-datum van haar EP ‘Party Party’, en Wannabe zal aan het begin van de nacht alle 4 nummers in een vlijmscherp kort optreden om de oren van het publiek slaan. In Utrecht staat natuurlijk het Berlijns-Utrechtse visuals-duo JPech de schermen te besmeuren met een beeld-kanonnade van jewelste.

INFORMATIE IN HET KORT:

zaterdag 13 maart: Tivoli Oudegracht

RAUW NEW STIJL

Met JOAKIM, KRIKOR (live), DJ WANNABE A STAR (live), JOOST VAN BELLEN en VJ JPECH

23:00 u – 04:00 | € 12,-