Nu het festivalseizoen weer is afgelopen is het tijd voor de concerten in de grote zalen, maar natuurlijk ook in de wat kleinere zaaltjes bij de gezellige cafeetjes. Dit was ook het geval in Erp, waar 3 rockbands gingen spelen. Namelijk: The 101’s, Overgrown en Fatburger. The 101’s is een band die zelf uit Erp komt en dus wel weet wat ze kunnen verwachten. Dit jaar zijn ze ook aangesloten bij B-Stage. Een project die veelbelovende bandjes uit Brabant helpt om hun ambities te realiseren. Hierbij hebben ze Overgrown ontmoet. Overgrown is een band uit Roosendaal. Overgrown heeft al een tour gedaan in Engeland dus dat beloofd wat. Maar ook de mannen van Fatburger spelen die avond in Erp. Zij hebben wat meer ervaring en al een goede reputatie opgebouwd. Dus al met al word het vast een super feestje.

Als eerste kwam Overgrown. Wat later dan gepland, maar al snel stonden ze op het podium klaar om te spelen. Met hun rock n’roll, punk en hardrock muziek waren ze een erg goede opener van de avond. Wat jammer dat ze als eerste moesten, want er was nog niet erg veel publiek en daardoor was het publiek ook wat rustiger. Verder kon je goed zien dat de mannen van Overgrown erg van muziek houden, door hun energie op het podium.

Na Overgrown was het de beurt aan The 101’s. Ze komen zelf uit Erp, dus het grootste gedeelte van het publiek wist al wat ze konden verwachten bij deze band. En dat merk je meteen. Het publiek word wat beweeglijker en het word ook wat drukker. The 101’s spelen een paar oude nummers, maar ook een paar nieuwe die op hun EP staan, die in november waarschijnlijk uitkomt.

Dan komt als laatste Fatburger. Deze band komt zelf ook uit de buurt en speelt covers van erg goede rockbands. Terwijl Fatburger nummers speelt van o.a. System of a Down en Queens of a Stone Age gaat het publiek helemaal los. Deze band is een erg goede afsluiter van deze rockavond. Dat moeten ze vaker doen in Erp.