Op vrijdag 22 oktober gaat het er met een heidens geweld tegenaan in Dynamo: de barbaren (en speervrouwen) van Heidevolk zijn weer eens op het podium van Dynamo te bewonderen. Inmiddels begint de band een grote naam op de Europese podia te worden en toch wilden ze weer graag langskomen bij het krijgsvolk in Eindhoven, al ligt dat niet in Gelderland.

In het voorprogramma spelen Grimm, uit de regio Eindhoven en het opkomende talent Mondvolland. Grimm is een wat duisterder folkloristische band met als thema’s onder andere hekserij en opera-achtige elementen. De band is bezig met nieuwe nummers te schrijven en de bezoekers kunnen waarschijnlijk in oktober als eerste enkele nieuwe nummers horen, begeleid door een passende video show.
Het Arnhemse Mondvolland bracht pas geleden hun nieuwe album ‘d’Olde Roop’ uit: Gelderse pagan metal met een klein Noors tintje, want achter de drums zit niemand minder dan 2-1-3 (oftwel Ask) van Kampfar!
De entree van Dynamo zal tevens aangekleed worden tot een heuse bierhal om de sfeer nog meer te verhogen en zodat dit niet alleen een standaard concert word maar een concert deutche stijl (MIT WORST NATURLICH)

Komt dus allen (al dan niet passend gekleed) naar de Dynamo aan het Catharinaplein!

Datum: vrijdag 22-10-2010. Lokatie: Dynamo Eindhoven. Aanvang; 20:30 uur. Deuren open: 20:00 uur.