De opwarmer voor deze punkrock-avond in the Rambler komt uit Denemarken. Scarred by Beauty heten ze en ze brengen ons de hardste sound van de avond.
Hun muziek is niet de meest toegankelijke. Het valt het beste te plaatsen onder het kopje metalcore, maar screamo, mathcore en old school hardcore liggen continu op de loer.
De relaxte opstelling voor het optreden maakt hun explosieve optreden des te verrassender. Hun set is redelijk kort, maar misschien is dat ook wel goed want ik vraag me af of de Denen die power erg lang kunnen vasthouden.
 
Het Nederlandse Lay Down Low volgt deze act op met een heel andere sound. Ontzettend melodieus en catchy als een SOA zijn ze een prima rustpuntje voor de oren van het groeiende publiek. De heren verstaan hun vak, helaas lijkt het geluid niet helemaal goed afgestemd te zijn op het prettige stemgeluid van de vocalist. Het geluid kwam beter tot zijn recht bij het brute gebrul van Scarred by Beauty.
 
Daarna is het dan tijd voor de onbetwiste  hoofdact. Dat onbetwist blijkt duidelijk uit het enthousiasme van het publiek. Waar eerder het gepogo uitbleef gaan een paar fans vooraan uit hun dak.
De mannen hebben er duidelijk zin in, meer dan de laatste keren dat ik ze heb mogen aanschouwen. Nobel, zeker omdat dit toch een kleiner zaaltje is dan de heren wellicht intussen gewend zijn.
De meeste bekende nummers kwamen netjes voorbij zodat niemand een favoriet nummer hoefde te missen.      �
Een mooie tractatie is het toegift: een akoestisch nummer waarvoor zanger Jason Cruz solo  op het podium kwam met gitaar en mondharmonica. Iets wat in een kleiner zaaltje als The Rambler natuurlijk perfect tot zijn recht komt.
Als afsluiter brengen de heren nog  2 nummers  met de gehele band waaronder  de klassieker  Ultimate Devotion.
 
Al met al een prima avondje punkrock met een uitstekende sfeer.