Als groot fan van Face Tomorrow sprak deze cd me al aan gedurende de eerste minuut. De hoge, breekbare vocalen, de dichte gitaarlaag die deze ondersteund de puur functionele percussie, de dromerige sfeer die toch rockt… Prachtig!

Het eerste nummer doet me dan vooral denken aan Face Tomorrow, de tweede track riekt naar Khoma! Wow, deze mannen weten welke inspiratiebronnen tot prima muziek leiden. Zo komen ook Radiohead, Isis, en The Mars Volta in me op als ik de andere tracks beluister. Nooit zwaar-experimenteel maar wel creatief. Indie met een rauw randje.

Ik vraag me af hoe deze band live is? Zal zanger Martijn die emotie live ook weten te brengen? Hoe zullen de muzikanten zich in het zweet werken om die geweldige distorted soundscapes neer te zetten?

Na het beluisteren van  de plaat check ik dan nog eens opnieuw of deze plaat echt in eigen beheer is uitgebracht. Hier moet toch een platenmaatschappij op zitten te wachten. Ik in ieder geval wel. Ga zo door, heren!