Met zowel haar debuutalbum Away From Here en opvolger Closer To The Heart veroverde Stevie Ann de Nederlandse muziekliefhebbers met mooie singles en veel uitverkochte club- en theaterconcerten.

In mei 2010 verscheen haar derde cd Light Up. Voor de productie van Light Up tekende Mitchell Froom (die eerder met Sheryl Crow, Crowded House en Randy Newman werkte). Froom had direct door dat hij met een artiest van formaat te maken had; ‘She blew me off my feet, my God what a talent!’

Light Up is dan ook een krachtige, soulvolle plaat geworden met invloeden van country, folk en pop. Stevie’s fenomenale stem en sound, die altijd warm en welkom klinken, blijven echter altijd het middelpunt. Met Light Up toont Stevie Ann overtuigend klasse, volume en nuance.

Na enkele jaren te hebben gespeeld in verschillende punk en folk bands besloot John Henry om zijn eigen songs en teksten te gaan schrijven.
De inspiratie voor zijn muziek komt uit muziek waar hij mee opgroeide, zoals Tom Petty en Bruce Springsteen. John’s muziek is een mix van country, folk en americana. In 2010 gaat hij de studio in om zijn debuutplaat op te nemen.

Datum: vrijdag 10 december 2010
Lokatie: W2 Den Bosch
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 20:00 uur