In your dreams is het eerste studioalbum in tien jaar van Fleetwood Mac zangeres Stevie Nicks. En met Dave Stewart (Eurythmics) en Glen Ballard (o.a. Alanis Morissette) als producers is het zeker geen onverdienstelijk werkje geworden.

Het is misschien wel haar sterkste album tot nu toe en dat is gezien haar lange carriëre een prima prestatie. De dertien liedjes luisteren lekker weg en dat komt mede door dat uit duizenden herkenbare stemgeluid van Nicks. Een stem waar je overigens wel van moet houden. In Fleetwood Mac worden de vocalen verdeeld tussen haar en voormalig echtgenoot Lyndsey Buckingham. Bij een soloalbum moet ze het dus helemaal zelf doen maar doordat de nummers op In your dreams zeer smaakvol gespeeld worden gaat haar dat prima af.

Verwacht alleen niet een album dat iets nieuws laat horen. Nicks doet waar ze goed in is en dat is het zingen van luisterliedjes die goed in elkaar zitten en waar overduidelijk veel zorg aan besteed is. Secret love, New Orleans, Soldier’s angel en Ghosts are gone zijn daar enkele goede voorbeelden van. Leuk detail is ook dat zowel Buckingham als Fleetwood Mac drummer Mick Fleetwood op dit album te horen zijn en dat maakt het voor de fans natuurlijk extra interessant. Een leuk album!