The 101’s die uit de buurt van Erp komen presenteren deze avond hun nieuwe EP, met 4 nieuwe nummers waarmee ze het publiek alvast willen opwarmen voor een nieuwe cd. En ze treden natuurlijk niet alleen op. Flights of Fancy, Black Bone en Overgrown spelen vanavond ook in de Zwaan om The 101’s te steunen bij hun presentatie.

Als eerste klimt Flights of Fancy op het podium. De band die speciaal uit Duitsland komt om hier vanavond te spelen. De zanger begint meteen met een Nederlands liedje : Een mooie dag en krijgt daarmee het publiek aan het lachen. Al snel word duidelijk waarom de The 101’s ze uitgenodigd hebben. Erg goede punkmuziek en veel energie. En als je dan op het einde hoort dat ze voor het eerst in deze formatie spelen, dan kun je bijna met zekerheid zeggen dat ze alleen nog maar beter kunnen worden!

Na Flights of Fancy komt Black Bone. Een band uit de omgeving van Eindhoven. Zij spelen een mengeling van rock n’roll en punk en passen dus goed in het voorprogramma van The 101’s.

Na Black Bone komt Overgrown. Overgrown hebben zelf over een maand een cd-presentatie en spelen dus veel nieuwe nummers. Erg goede muziek en zeker de moeite waard om een keer te zien.

 En dan is het de beurt aan de band waarop iedereen heeft gewacht. The 101’s spelen een de nieuwe nummers en ook een paar oudere nummers die iedereen luidkeels meezingt. Ik zeg zeer geslaagde presentatie en nu is het wachten op de nieuwe cd!

 [nggallery id=286]

[nggallery id=285]

[nggallery id=284]

[nggallery id=283]