Geniaal, alles thuis in de woonkamer opnemen een gruizig laag kwaliteit resultaat behalen, je band Lo-Fi noemen en op deze manier iedere vorm van kritiek voorblijven.En zo zie je maar weer dat je geen grote studio, zakken met dollars of Lou Reed nodig hebt om een cd te maken.

Dit is natuurlijk gewoon een flauw grapje want de mannen van G-Lo hadden een tijdje terug al een voorproefje (in de vorm van een EP-tje) rond gedaan en ik wist dus op voorhand wat er te verwachten viel. Het mag dan ook wel gezegt worden dan dit bandje uit Eindhoven/Boxtel met de matige middelen die ter beschikking stonden een puik cd-tje in elkaar hebben geflanst. Want wat in eerste instantie niet gelijk opvalt onder de Noise-geluiden is dat er eigenlijk erg lekkere pop liedjes verstopt zitten. Liedjes die nog het meest herinneringen oproepen naar oude Excelsior bands als Ceasar, maar ook cult bands bij uitstek als de Pixies en de Cure zullen voor opper Lo-Fi-er Michel geen opbekende bronnen zijn.

Het is trouwens deze zelfde Michel die eigenlijk verantwoordelijk is voor het geheel met links en recht wat hulp van vrienden.

Lekkerste liedjes zijn Lost And Lonely, Ubercool SK en Ballerina Turn Around.

Ik heb trouwens uit puur respect deze ochtend, 667 op de keuken vloer van de buren geschreven.