[singlepic id=5109 w=320 h=240 float=left]In drie zalen van de Melkweg in Amsterdam was het te doen, op 5 juni.
De headliner van dit ‘binnen-festival’ was SUM 41. Helaas heeft de band een paar dagen voordat het optreden in de Melkweg plaats zou vinden de band gecancelled waardoor er weer een hele hoop kaarten werden verkocht op marktplaats.

De verschillende bands die gespeeld hebben op het festival waren o.a: A Day To Remember, Breath Carolina, The Rocket Summer, Glamour of the Kill, Destine, Only Seven Left en Elliot Minor. Het festival was bij lange na niet uitverkocht en er was een overvloed aan 14 jarige ‘emo’s’.
De eerste band Only Seven Left begon om 15.00 en de laatste band A Day To Remember speelde een half uurtje later dan gepland en daardoor was het feest afgelopen om 24.00 u. Helaas heb ik maar 2 nummers van ze meegekregen omdat de laatste bands wat later dan gepland speelden.
Ik neem aan dat ik voor bijna iedereen spreek als ik zeg dat het een geslaagde dag was met veel goede bands!
Het hoogtepunt vond ik de band ‘The Rocket Summer’ met een leuke, energieke zanger die uiteindelijk nog een nummertje akoestisch in de zaal kwam spelen. Met heel wat emo/punk/rock/metal/hardcore bandjes gezien te hebben kunnen we er weer even tegenaan.
[nggallery id=388]
[nggallery id=389]
[nggallery id=390]
[nggallery id=391]
[nggallery id=392]
[nggallery id=393]
[nggallery id=394]
[nggallery id=395]
[nggallery id=396]