Afgelopen vrijdag 11 juni stonden twee Belgische bands: The Black Box Revelation en (in het voorprogramma) The Van Jets in de uitverkochte kleine zaal van de Effenaar.

Gelijk bij binnenkomst 21:00 stond de band The Van Jets al te spelen. The Van Jets is een rockband uit Oostende (Belgie). De band speelt een mengeling van glamrock, rock ’n roll, garagerock en pop. Op 1 maart 2010 kwam hun nieuwe cd uit “Cat fit fury”.   Vooraan stonden duidellijk wat fans van de band. Want hun eerste single “The Future” (die in januari uitkwam) werd luid meegezongen.

De band speelde zeer energiek!!

The Van Jets, zanger Jan Paternoster

Na het optreden van The Van Jets werd het al snel een stuk drukker dichter bij het podium. Met een luid applaus betreden zanger Jan Paternoster en drummer Dries van Dijck het podium. Twee weken geleden stond ze nog op het festival Pinkpop. Dus niet zo gek dat het uitverkocht was. Dit jaar verscheen hun debuut ‘Set Your Head On Fire’, een plaat die perfect de onstuimige energie en rauwe creativitiet van het jonge Brusselse duo omvat. Jeetje wat kunnen twee mensen rocken!!

The Black Box Revelation, zanger Jan Paternoster

Na het optreden van The Van Jets werd het al snel een stuk drukker dichter bij het podium. Met een luid applaus betreden zanger Jan Paternoster en drummer Dries van Dijck het podium. Twee weken geleden stond ze nog op het festival Pinkpop. Dus niet zo gek dat het uitverkocht was. Dit jaar verscheen hun debuut ‘Set Your Head On Fire’, een plaat die perfect de onstuimige energie en rauwe creativitiet van het jonge Brusselse duo omvat.

Jeetje wat kunnen twee mensen rocken!! Helaas voor mij (wegens ziekte) kon ik niet blijven bij het hele concert. Maar na 3 nummers gehoord te hebben weet ik zeker, The Black Box Revelation worden in no-time nog bekender!!

http://www.myspace.com/thevanjets

http://www.myspace.com/theblackboxrevelation