Wat past er nu beter op een zondag dan een show van de Zweedse Gothic Metal band Tiamat. De zweden staat al jaren voorop in de metalscene als het aankomt op het kruisen van Metal met Gothic invloeden, met hier en daar een piano, koren, accoustische gitaren maar vooral sfeer, heel veel sfeer. Tiamat live is niet een concert maar een beleving. De band heeft inmiddels een heel arsenaal van goede platen uitgebracht, platen als Wildhoney, Deeper Kind Of Slumber en The Astral Sleep zijn klassiekers in het genre, die zeker deze show aan bod gaan komen.

Na een pauze van 2 en een half jaar is het eindelijk zover. De heren van Stoneman zijn weer op tournee. Met een 3e album en hun nieuwe bassist “Iron Cris” zullen deze deathglam pioniers Dynamo inpakken met hun looks en sound.

Chris “The lord” Harms begon als zanger/gitarist in de Industrial rock formatie Philiae. Na in bands als “The pleasures” en “Unterart” te hebben gespeeld, besloot Chris zijn eigen ding te gaan doen. Het resultaat? Lord of the Lost. Een mix van electro/industrial en Gothic rock.

Datum: zondag 28 november 2010
Lokatie: Dynamo Eindhoven (concertzaal)
Aanvang: 20:20 uur
Deuren open: 20:00 uur