[singlepic id=17906 w=320 h=240 float=left]Zeg je Tito & Tarantula, dan denk je aan From Dusk till Dawn, Desperado & Once Upon a Time in Mexico. Multitalent Tito Larriva (naast het schrijven van filmmuziek acteert hij ook) staat vanavond voor zijn enige optreden in Nederland in The Rambler. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven blijkt uit het feit dat reeds in de voorverkoop over de 120 kaarten verkocht zijn, met een verwachting dat het wel eens goed vol zou kunnen lopen…

Velen zijn al vroeg aanwezig als singer songwriter Dennis Wels het podium opstapt. Met een vrij korte set van een krap half uurtje krijgen we een mix van Americana, Country, Blues & Folk te horen, en de kennismaking met de muziek van deze Brabander is aangenaam.

[singlepic id=17911 w=320 h=240 float=right]Het wordt intussen flink druk binnen: de teller bij de kassa gaat al ver over de 200. Van uitverkocht is nog geen sprake, van een lekker sfeertje wel. Door het feit dat het podium nog geen 20 cm. hoog is, en je achteraan dus niet zo heel veel van de band kunt zien, probeert iedereen een plekje vooraan “met uitzicht” te bemachtigen. Met een fluitconcert worden de drie dames ontvangen, en ook Tito wordt uiteraard zeer enthousiast ontvangen.

Het concert komt wat langzaam op gang met nieuwer werk. Als er na een aantal nummers aangekondigd wordt dat er teruggegrepen wordt op de oudere nummers, wordt dit met veel enthousiame ontvangen. Vanaf dit moment zit de stemming er goed in, en zijn markante persoonlijkheid, lekkere rauwe stem en prima band zorgen voor een heerlijk avondje met de betere filmmuziek. Het is vanavond een heerlijke uitsmijter van een week met voor The Rambler unieke optredens!

Setlist: Tokyo Town – I Do – Ice Queen – I will – Mary – Sayonara – Animal – In My Car – Clumsy – Motor Girl – Flor De Mal – Dont Throw – This House – Monsters – Machete – Strange Face – Cock – After Dark – La Bamba

[nggallery id=1510]

[nggallery id=1511]