Jullie klinken alsof de invloed van Scandinavische bands groot is. Hoe kan dat gebeuren bij een Franse band?
Heel eenvoudig! We zijn dol op Scandinavische r’n’r, and houden van punk muziek en glam rock. De muziek van TRACY GANG PUSSY is een mix van dat alles. Het is niet makkelijk punk rock te spleen in Frankrijk, er is geen ruimte voor. Frankrijk is alleen een land voor pop, hip hop of franse liedjes.

Klopt het dat ik Social Distortion kan terughoren als invloed?
Ja, natuurlijk! Social Distortion en andere solo projecten van Mike Ness zijn een echte invloed voor de band. Turbonegro, Backyard Babies, Ramones, Misfits zijn grote invloeden voor ons. Ik vind het belangrijk dat, als je punk spelt, het belangrijk is veel muziek te zien en te horen. Toen ik voor het eerst “White light, white heat, white trash” hoorde was dat magisch!! Dit album en de band zijn erg belangrijk voor ons.

Heb je goede touring-avonturen te vertellen?
Het beste verhaal is ons eerste optreden in Roemenie. Het is een gek land met vreemde mensen. Geen autowegen, niets! Alle wegen zijn compleet verwoest. We speelden op een groot punk rock festival, Rock La Mures nabij Timisoara. Het belangrijkste probleem daar is dat er geen wegen zijn en de GPS werkt er niet. We zaten op een weg met brandende trucks, ongelooflijk! Op het einde van het pad was er een muur en we zagen mensen op ons en de truck afkomen. Het leek wel een horrorfilm. We zijn snel omgedraaid.

Kun je ons iets vertellen over de teksten?
De teksten zijn erg smerig en duister. Regan is sinds 6 maanden uit de band maar speelde 6 jaar met ons. Zijn teksten waren erg interessant. We zingen over het leven van alledag. Meisjes, problemen, drank. Als je op zoek bent naar rock’n’roll teksten, check TRACY GANG PUSSY. Ahh !!!!

Wie zitten in je ultieme superband?
Goede, maar moeilijke vraag. Ik ben dol op zoveel bands en elke dag zou het anders zijn. Soms zijn we dol op de ene band, soms de andere. Mijn favoriete band is Motley Crue in ieder geval! Ik heb ze drie keer gezien en elke keer was de show en het geluid geweldig.

Zou je stoppen met spelen als niemand je platen zou kopen of niemand naar je optredens zou komen?
Absoluut niet! Rock’n’ roll is rock’n’roll! Tien of duizen mensen per show, het optreden en de energie blijft het zelfde. Punk rock zit in mijn hoofd.

Wat kunnen we nog verwachten van Tracy Gang Pussy?
De nieuwe Europese tour zal plaatsvinden in Oktober. We zullen spelen in Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Finland, Zweden en Tsjechiƫ. We hebben onze eerste tour in Japan in November. Japan is een droom van ons om te spelen.

Bier of whiskey?
Beiden! Bud, Carlsberg, wit bier en Jack! Aahhhhhhhhhh