Na 16 jaar is de originele bezetting van de melodieuze hardrockers Unruly Child weer bij elkaar. Hoewel de band na het veel geprezen debuut uit 1992 nog twee albums heeft gemaakt hield o.a. zanger Mark Free het na het debuut voor gezien.

Het is ook vooral Free die in de jaren erna opzien baarde door zich te laten ombouwen tot vrouw en tegenwoordig door het leven gaat als Marcie Michelle Free. Het heeft de band er echter niet van weerhouden om weer bij elkaar te komen met gitarist Bruce Gowdy en toetsenist Guy Allison als drijvende krachten.

Het resultaat is zeker niet slecht maar valt in vergelijking met het debuut toch tegen. De songs hebben wel kwaliteit maar het probleem is dat ze vrijwel allemaal op elkaar lijken. Het is dus nogal een eentonige bedoening waar een enkele ballad als afwisseling geen verandering in kan brengen. Nummers als Show me the money en Insane klinken hoopvol maar daar blijft het dan ook bij. Bovendien blijft het vreemd  om een mannenstem te horen met de wetenschap dat Free inmiddels geen man meer is. Het draait echter om de muziek en die is zoals gezegd niet slecht, maar ik lig er verder ook niet wakker van.