Maxi Jazz is frontman van Faithless, bekend van wereldhits als Insomnia en God Is A DJ. Op VESTROCK zal hij tijdens VESTROCK UNIVERSITY vertellen over zijn muzikale inspiratiebronnen en zal hij bovendien een dj-set doen waar hij deze ten gehore zal brengen.
Dylan Haegens is één van de bekendste YouTubers van Nederland, met meer dan een miljoen abonnees op zijn kanaal. Tijdens VESTROCK JUNIOR zal hij aanwezig zijn met zijn gehele team.

VESTROCK 2017 PROGRAMMA COMPLEET
Met deze laatste toevoegingen is het VESTROCK 2017 programma, de winnaars van de VESTROCK Rock Rally na, geheel compleet. Op VESTROCK 2017 zijn ruim 60 acts te zien, waaronder Biffy Clyro, Racoon, Broederliefde, Jett Rebel, Rival Sons The Common Linnets, Boef, Kraantje Pappie en Twin Atlantic. Op VESTROCK JUNIOR staan onder andere Kinderen voor Kinderen, TP4Y en StukTV. Op www.vestrock.nl is de volledige line up van VESTROCK en VESTROCK JUNIOR te vinden.

VESTROCK
Op een prachtige locatie, een eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst, vindt het 1e weekend van juni 2017 voor de 8e keer VESTROCK plaats. Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een driedaags onafhankelijk kwaliteitsfestival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar wat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. Met een capaciteit van 10.000 mensen per dag, 4 podia en circa 70 acts per editie biedt VESTROCK een festival waarbij je nieuwe opkomende acts kunt ontdekken, maar ook kunt genieten van meer gevestigde namen.
In de afgelopen jaren waren acts als Limp Bizkit, White Lies, Anouk, Kensington, Black Honey, Carice van Houten, Goose en The Boxer Rebellion te gast. Bijzonder zijn ook de intieme optredens in de St. Willibrordusbasiliek uit 1198 en het onderwijsprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY met in de afgelopen jaren sprekers als Midas Dekkers, André Kuipers, Freek Vonk, Herman Brusselmans, Guido Weijers, Ronald Giphart en Bobbi Eden. Op zondagmiddag is er bovendien een familieprogramma, VESTROCK JUNIOR, waarin ook de jongere bezoeker een echte festivalervaring mee kan maken.
VESTROCK heeft goede festivalvoorzieningen, waaronder een speciaalbierenbar waar bezoekers het eigen gebrouwen bier VESTROCK BLOND exclusief kunnen proeven en een geweldige camping met gratis douches. www.vestrock.nl | Aftermovie 2016

Voorverkoop VESTROCK
Een dagticket voor VESTROCK kost € 45,00 (‪vrijdag 2 juni) of € 50,00 (‪zaterdag 3 juni). Een combiticket kost € 65,00 en een VESTROCK JUNIOR ticket € 25,00 (‪zondag 4 juni). Een ticket voor het VESTROCK zondagavondprogramma kost € 15,00 (in combinatie met een regulier dag- of combiticket € 10,00). Voor meer informatie over campingtickets en het 4=3 familietarief zie www.vestrock.nl/tickets. VESTROCK is net als in eerdere jaren intiem en kleinschalig, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Kaartverkoop via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen.