Tot mijn plezier heb ik de laatste tijd diverse bands mogen reviewen die zijn beinvloed door Mötley Crüe. Nu is het dan de beurt aan origineel bandlid Vince Neil om zijn muziek te laten recenseren.

Wat opvalt aan de cd is de diversheid van de nummers. Niet alleen komen er ballads voorbij maar ook meer ouderwetse heavy metal en een punknummer. Wat alle tracks gemeen hebben is de dirty LA-style lyrics over mooie vrouwen, drank en tattoos.  Geen gekke titel dus… Nu is die diversiteit niet zo heel gek, het betreffen hier namelijk stuk voor stuk covers van namen als ZZ Top, Sex Pistols en jawel… Elvis!

Vince Neil is misschien niet de meest indrukwekkende zanger van de metalwereld maar dat doet niet af aan het luisterplezier dat geboden wordt door de gevarieerdheid van de nummers en het duidelijke plezier wat Mr. Neil heeft gehad bij het maken van deze cd. De kunst is dan ook om de nummers niet al te serieus te nemen maar om de cd bijvoorbeeld met je maten te luisteren en te bekijken wie het eerst kan raden van wie het originele nummer was.