DI-RECT is sterker dan ooit tevoren terug in de Nederlandse poprock scene. Met nieuwe bandleden en een nieuw geluid bestormen ze de Nederlandse hitlijsten weer. Met het nieuwe album This Is Who We Are op zak gaat de band in het najaar een flinke clubtour spelen. Op vrijdag 10 december komen zij naar Mezz, de tickets zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

Halverwege 2009, na bijna 10 jaar samen te zijn geweest, besloot frontman Tim Akkerman de band te verlaten. TV zender BNN registreerde de zoektocht naar een nieuwe frontman. Zange Marcel Veenendaal werd gekozen en ook Vince van Reeken, toetsenist en songwriter, werd aan de band toegevoegd. DI-RECT begon enthousiast aan een nieuwe start.

Hun eerste gezamenlijke single Times Are Changing werd in 2009 met succes gereleased, maar ook de nieuwe single Hold On  was direct alarmschijf bij Radio 538. Het album draagt de toepasselijke titel This Is Who We Are en laat zien dat de band klaar is om te laten zien waar ze voor staan.

DI-RECT komt op vrijdag 10 december naar Mezz. De entree is €16,00. Om 20:30 gaat de zaal open en de show begint om 21:00. De voorverkoop is nu begonnen. Informatie over de show en de ticketverkoop staat op www.mezz.nl.