VOORVERKOOP VAN START
Ja hoor, het is bijna zover! Aanstaande zondag 21 februari om 10:00 uur sharp start de voorverkoop van Lowlands. Als je naar de Lowlands-take-off LLaunch gaat kun je je kaartje daar zelfs een dag eerder kopen (tijdens LLaunch max 1 kaart pp).

Koop je kaarten alleen via lowlands.nl, livenation.nl, eventim.nl en 0900-10102020 (45 cpm). Dan weet je zeker dat je een echte kaart koopt en niet te veel betaalt. Lowlands steunt de campagne ‘Weet waar je koopt’, waarbij bezoekers van concerten en evenementen geadviseerd worden alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.

WAT KOST DAT DAN?
Een Lowlandskaart kost dit jaar €155,- inclusief €10,- servicekosten. De traditionele Vroege Vogel-actie wordt vervangen door een actie met CJP. Voor CJP-leden zijn 10.000 kaarten met €10,- korting beschikbaar. Op deze manier komt de korting terecht bij bezoekers die deze het beste kunnen gebruiken: scholieren en studenten. Bestellen gaat gewoon via lowlands.nl, houd je CJP-pas bij de hand.

Natuurlijk is de Lowlands-combikaart er ook weer. Hiermee breng je tijdens Lowlands of een willekeurige andere dag (behalve donderdag 19 augustus en maandag 23 augustus) supervoordelig een bezoekje aan de buren: Walibi World. Een combikaart kost €176,- inclusief €10,- servicekosten.

Kom je met een caravan of camper naar Lowlands? Vergeet dan niet bovenop je toegangskaart een Camper Camping-ticket te kopen. Net als vorig jaar kost deze €44,- inclusief €4,- servicekosten. Als je met je tentje komt, hoef je natuurlijk geen extra kaartje te kopen.

CONVERSE GEEFT KAARTEN WEG
Je kunt dus tot zondag wachten met je ticket kopen maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon keihard winnen! Converse geeft deze week een berg Lowlandstickets weg en het enige dat ze daarvoor vragen is jouw creativiteit. Bel het actienummer, kies één van de opdrachten en laat Converse op je meest originele, uitbundige, bizarre of hopeloze manier weten waarom jij op Lowlands moet zijn.
0909-CONVERSE / 0909-2668377 (20 cpm)

LLAUNCH
Komende zaterdag vindt in het Haagse Paard van Troje de Lowlands-take-off LLaunch plaats. Het is al helemaal uitverkocht, maar als je een kaartje hebt weten te scoren, kom dan een beetje op tijd. We beginnen namelijk al om 20:30 uur met Selah Sue, en ook Tim Knol en Lowlands University met staatssecretaris Frans Timmermans staan lekker op tijd.

Tijdens LLaunch kun je bij de Lowlands-ticketbalie in de centrale hal alvast je Lowlandskaartje kopen. Maximaal één kaartje per persoon. Om zwarthandel tegen te gaan vragen we je daarbij, net als bij het bestellen op internet, om je naam en mailadres. De deuren van het Paard gaan om 19:00 uur open.