Hvall schreef ons “Dit weekend waren we verenigd in de goede oude ”Fjøsen” (onze oefenruimte van de Ulcus & Windir tijd). Het was een geweldige atmosfeer om weer te oefenen en vooral met alles waar we op dit moment aan werken, van de nieuwe lineup, ons nieuwe album tot komende speciale shows.”

Over de shows met een speciale gast: “We hebben gerepeteerd op een speciale live set. We zullen 3 shows doen deze lente, waarbij een speciale gast mee zal doen op een paar nummers. De speciale gast is Vegard Bakken, broer van Terje Valfar Bakken. Dit zullen volledige Vreid concerten zijn met een paar Windir nummers waar Vegard de vocalen voor zal doen.”

De shows vinden plaats:

 29 april: W2, Den Bosch, Nederland

30 april: Ragnarok festival, Kreuth, Duitsland

01 mei: Fiesta Pagana, Schmerikon, Zwitserland

 “De afgelopen 6 jaar hebben we meer dan 200 shows over de hele wereld gedaan met Vreid, en hebben zoveel mensen ontmoet met een gepassioneerde relatie met Vreid en Windir, wat ons erg geinspireerd heeft. Vegard toevoegen, en wat nummers samendoen, zal een boel mensen pleziern, maar nog belangrijker, ons plezieren. Het opnieuw repeteren van deze nummers dit weekend voelde geweldig, en zijn verheugd een paar Windir classics aan de Vreid set toe te voegen.”