Enschede, 23 april – De tijd vliegt; nog maar 3,5 maand totdat het weer tijd is voor de 6e editie van Geuzenpop! De hoogste tijd om nieuwe namen bekend te maken en een speciaal aanbod te doen voor de bezoekers…

Nieuwe namen
In 2008 stonden ze ook al op Geuzenpop, dit jaar zijn ze terug op ons mainstage met hun nieuwe CD: Peter Pan SpeedRock waar ze dit jaar worden bijgestaan door o.a.: The Mad Trist en Kontrust. Andere bevestigde bands voor Geuzenpop 2010 zijn: Memphis Maniacs, The PaceShifters, Dead Elvis & His One Man Grave, Woody & Paul, Fingers On Fire, Velvet Monk en VrouwEnZo.

The Mad Trist uit Maastricht is een van de bands die te bewonderen is op Geuzenpop. Deze band heeft zich vooral laten inspireren door Belgische bands als dEUS, Millionaire, Soulwax en Triggerfinger. De afsluiter van de vrijdagavond Memphis Maniacs zal zeker een bijdrage leveren aan het feestgehalte tijdens het weekend. Knallers van nu en klassiekers van toen, pop, dance, rock, alles gaat de blender in en wordt omgevormd tot nu al legendarische Memphis Maniacs Mash-Ups. Dead Elvis & His One Man Grave, zal zorgen voor een potje stevige en rauwe Rock ’n Roll met niets meer dan slechts een microfoon, een gitaar en drums. Dan een naam die al een ruime festival geschiedenis op haar naam heeft staan: Woody & Paul. Uit het zuiden des lands zal deze naam het oosten muziek brengen wat je zal doen denken aan een mix tussen The White Stripes en Sixteen Horsepower. Ook is er weer aandacht voor regionaal talent: Velvet Monk, een pop en rock sensatie uit Hengelo heeft een plek op het festival. Ook zullen the Paceshifters gaan optreden. Dit jonge powerrock trio bracht in november 2009 een single uit, welke is geproduceerd door Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) en kwamen hiermee in ‘De Wereld Draait Door’ terecht. Ook hebben Grote Prijs van Twente Winnaar Fingers on Fire en Plankenkoorts Singer-Songwriter winnaar VrouwEnZo hun plek binnen de line-up van Geuzenpop gekregen. Behalve al deze nieuwe namen was de band Kontrust van het aanstekelijke ‘Bomba’ reeds bevestigd. Hou de Geuzenpop website in de gaten, want er is nog veel meer wat bekend gemaakt gaat worden…!

Vroege Vogel Korting
Omdat bovenstaande namen natuurlijk al reden genoeg is om snel aan je kaartje te komen heeft Geuzenpop voor de snelle
beslisser weer een speciale actie; De Vroege Vogel Korting! Koop je kaartje voor 23 mei en betaal maar 15 euro voor een kaartje voor zaterdag. Voor een weekendkaart met camping krijg je zelfs nog meer korting! Je betaalt tot 23 mei maar 20 euro! Vanaf 23 mei kosten de kaartjes voor zaterdag 19 en voor het weekend 29 euro! Wees er dus snel bij en zorg ervoor dat jij dit jaar ook zeker weer aanwezig bent op Geuzenpop 2010!