Rockportaal_AnneClark_300x450In de lente van 2016 gaan Anne Clark en haar Duitse muzikale partner en producer herrB door op hun creatieve muzikale reis met een lange Europese tour. Zij combineren de tijdloze poëtische teksten in de herkenbare stijl van Anne Clark met dansbare beats. Na de EP’s Fairytales from the underground enLife Wires zijn ze nu bezig met Wasted Wonderland. De live shows worden begeleid door een duizelingwekkende licht- en videoshow, gemaakt door lichtontwerper Rick Kay. En uiteraard komen de klassieke tracks als ‘Our Darkness‘ en ‘Sleeper in Metropolis‘ ook voorbij.

Wie in de jaren 80 zich rekende tot de new wave scene weet dat Anne Clark de onbetwiste dansvloer koningin was. Anne Clark combineerde haar stadsgedichten over de angst voor de moderne wereld, verlatenheid en ongemak met Electronics, elecktro-wave, electro-pop, EBM, Dark Dance, Goth en avant-garde Noise. Kortom, je kon in de alternatieve clubs en jongerencentra niet om Anne heen.

Rockportaal.nl mag van de Peppel (Zeist) 2×2 kaarten weggeven voor het concert van Anne Clark op 12 maart 2016. Wil jij ook kans maken op deze kaarten?
– Like Facebook pagina van De Peppel
– Like Facebook pagina van Rockportaal.nl
– Stuur ons voor 1 maart 2016 een email met het onderwerp Anne Clark via prijsvraag@rockportaal.nl en vermeld daarin je naam.