texasradioOp 25 april 2015 staan er maar liefst drie bands in de kleine zaal die jou de nodige dosis rauwe, psychedelische rock komen serveren.

De mannen van Texas Radio kun je gerust ‘een zooitje ongeregeld noemen’, maar muziek maken, dat kunnen ze wel. Met hun soulvolle, energieke mix van blues, rock ’n roll en psychedelica uit de jaren ’60 en ’70 weten ze altijd een overtuigende show neer te zetten. Na onder andere de Zwarte Cross, Ribs en Blues Festival, Festyland, twee rockende Bob Dylan aftershows en wel zo’n beetje elke pub op Nederlandse bodem, staan ze nu bij ons in Paard van Troje.

Vlam in de pan waanzin, bedrevenheid en bravour, dat zijn The Afterveins in een notendop. De gitaarsongs van het trio vonken en ronken alle kanten op, van psychrock en speelse rammelpop tot grillige postpunk.

Met hun gedeelde liefde voor de psychedelische rock scene van de jaren 60 en 70 maakt het jonge, Haagse Thin Pillow edgy rocknummers beïnvloed door o.a. The Doors, Jimi Hendrix en Funkadelic. Met hun eerste EP maakten ze heel wat indruk en inmiddels hebben ze al op festivals als Parkpop en Baroeg Open Air mogen staan.

Rockportaal.nl mag van Paard van Troje 2×2 kaarten weggeven voor deze psychedelische avond op 25 april. Wil je ook kans maken op deze kaarten?
– Like Facebook pagina van Paard van Troje
– Like Facebook pagina van Rockportaal.nl
– Stuur ons voor 22 april een email met het onderwerp Texas Radio via prijsvraag@rockportaal.nl en vermeld daarin je naam.